Стан кіберзахисту в глобальному масштабі - Калякін, С. В.; Kaliakin, S. V.; Товстик, В. О.; Tovstyk, V. O. (Кібербезпека в Україні: правові та організаційні питання = Cybersecurity in Ukraine: Legal and Organizational Issues : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 17 листоп. 2023 р.). - Одеса : ОДУВС, 2023. - С. 95-97, 2023)
Встановлено, щоб максимально ефективно посилити кіберзахист в глобальному плані, потрібно застосувати комплексний підхід та інноваційні стратегії. Постійний аналіз кіберзагроз, розвиток технологій та інформування громадськості про кіберризики також є важливими кроками на шляху до забезпечення стійкості та безпеки в цифровому світі. Визначено, що кібербезпека є постійним викликом і вимагає постійного вдосконалення та адаптації. Тільки працюючи разом, суспільство може захиститися від кіберзагроз і підтримувати кібербезпеку в умовах глобалізації інформаційних потоків в сучасному світі.

It is established that in order to strengthen cyber defense globally as effectively as possible, a comprehensive approach and innovative strategies must be applied. Continuous analysis of cyber threats, technology development and public awareness of cyber risks are also important steps towards ensuring resilience and security in the digital world. It has been determined that cyber security is a constant challenge and requires continuous improvement and adaptation. Only by working together, society can protect itself from cyber threats and maintain cyber security in the conditions of globalization of information flows in today's world.

Установлено, чтобы максимально эффективно усилить киберзащиту в глобальном плане, необходимо применить комплексный подход и инновационные стратегии. Постоянный анализ киберугроз, развитие технологий и информирование общественности о киберрисках также являются важными шагами для обеспечения устойчивости и безопасности в цифровом мире. Определено, что кибербезопасность является постоянным вызовом и требует постоянного усовершенствования и адаптации. Только работая вместе, общество может защититься от киберугроз и поддерживать кибербезопасность в условиях глобализации информационных потоков в современном мире.
Keywords: кібербезпека; cyber security; кибербезопасность; кіберзлочинність; cybercrime; киберпреступность; кіберзахист; cyber defense; киберзащита; кіберзагрози; cyber threats; киберугрозы