Державна реєстрація шлюбу з особами, засудженими до позбавлення волі - Чумак, В. В.; Chumak, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6171-2250 (Сучасні проблеми кримінально-правового забезпечення охорони особистих прав і свобод людини та громадянина : зб. матеріалів круглого столу ( м. Суми, 17-18 жовт. 2014 р.). – Харків : Золота миля, 2014. – С. 157-160, 2014)
Проаналізована державна реєстрація шлюбу в Україні з особами, засудженими до позбавлення волі.

The state registration of marriage with persons sentenced to imprisonment is analyzed.

Проанализирована государственная регистрация брака с лицами, осужденными к лишению свободы.
Чумак, В. В. Державна реєстрація шлюбу з особами, засудженими до позбавлення волі / Чумак Володимир Валентинович // Сучасні проблеми кримінально-правового забезпечення охорони особистих прав і свобод людини та громадянина : зб. матеріалів круглого столу (м. Суми, 17-18 жовт. 2014 р.) / Харків. нац. ун-т внутр. справ; Сумс. філ. Харків. нац. ун-ту внутр. справ, Наук.-дослід. ін-т вивчення проблем злочинності ім. акад. В. В. Сташиса НАПрН України, Кримінолог. асоц. України. – Харків : Золота миля, 2014. – С. 157-160.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Сімейне право. Family law. Семейное право; шлюб; шлюб з особами, засудженими до позбавлення волі; державна реєстрація; особи, засуджені до позбавлення волі; брак; брак с лицами, осужденными к лишению свободы; лица, осужденные к лишению свободы; государственная регистрация; state registration; marriage with persons sentenced to imprisonment; marriage; persons sentenced to imprisonment