Зовнішньополітичні аспекти українського патріотизму - Мошенський, О. С.; Moshenskyi, O. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5171-0112 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 берез. 2020 р.). - Харків, 2020. - С. 32-35, 2020)
Аналізуються інтеграційні процеси в сучасному світі та місце України в цих процесах. Наголошується на необхідності пошуку нових засад для подальшого вибудовування української ідентичності. Робиться висновок про те, що Україна у подальшому державному будівництві більшою мірою має спиратися на власні сили, не покладаючись на партнерів.

Analyzes the integration processes in the modern world and the place of Ukraine in these processes. The necessity of finding new framework for further alignment of Ukrainian identity. It is concluded that Ukraine further state building increasingly must rely on their own strength, rather than relying on partners.

Анализируются интеграционные процессы в современном мире и место Украины в этих процессах. Отмечается необходимость поиска новых основ для дальнейшего выстраивания украинской идентичности. Делается вывод о том, что Украина в дальнейшем государственном строительстве в большей степени должна опираться на собственные силы, не полагаясь на партнеров.
Мошенський, О. С. Зовнішньополітичні аспекти українського патріотизму / О. С. Мошенський // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 берез. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків, 2020. - С. 32-35.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История; інтеграційні процеси; интеграционные процессы; integration processes; сучасний світ; modern world; современный мир; державне будівництво; государственное строительство; state building; Держава і право. State and Law. Государство и право