Феномен соціальних уявлень у сучасній психології - Бондаренко, Л. О.; Bondarenko, L. O. (Актуальні проблеми психології. - 2013. - Т. 10, вип. 25. - С. 55-63, 2013)
Проаналізовано концепції та підходи до вивчення соціальних уявлень, представлених у сучасній психології. Розглянуто предмет соціально-психологічного вивчення в концепції соціальних уявлень та їх функції.

Concepts and approaches to the study of social representations presented in modern psychology are analyzed. The subject of socio-psychological study in the concept of social representations and their function is considered.

Проанализированы концепции и подходы к изучению социальных представлений, представленных в современной психологии. Рассмотрен предмет социально психологического изучения в концепции социальных представлений и их функции.
Keywords: психологічна наука; psychological science; психологическая наука; соціальні уявлення; social representations; социальные представления; погляди вчених; views of scientists; взгляды ученых