Особливості емоційного інтелекту осіб студентського віку - Брусакова, О. В.; Brusakova, O. V.; Оксана Брусакова (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 15 квіт. 2021 р.). — Харків: ХНУВС, 2021. – С. 221-224, 2021)
У роботі емоційний інтелект розглянуто як здатність ідентифікувати власні емоції і емоції оточуючих та використовувати цю інформацію для прийняття рішень.

The paper considers emotional intelligence as the ability to identify one's own emotions and the emotions of others and use this information to make decisions.

В работе эмоциональный интеллект рассмотрено как способность идентифицировать собственные эмоции и эмоции окружающих и использовать эту информацию для принятия решений.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; емоційний інтелект; эмоциональный интеллект; emotional intelligence; емоції; эмоции; emotions