Поняття та зміст адміністративного договору - Ольховська, С. М.; Olkhovska, S. M. (Право і безпека. - 2011. - № 3 (40). - С. 86-88, 2011)
Розглянуто питання поняття, змісту та особливостей адміністративного договору. Проаналізовано доцільність застосування адміністративних договорів у діяльності органів державної влади.

The questions of concept, maintenance and features of the administrative contract are considered. The expediency of application of administrative contracts in activity of public authorities is analyzed.

Рассмотрены вопросы понятия, содержания и особенностей административного договора. Проанализирована целесообразность применения административных договоров в деятельности органов государственной власти.
The concept and the maintenance of the administrative contract
Понятие и содержание административного договора
Ольховська, С. М. Поняття та зміст адміністративного договору / С. М. Ольховська // Право і безпека. - 2011. - № 3 (40). - С. 86-88.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративний договір; административный договор; administrative contract; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; органи державної влади; органы государственной власти; government agencies; поняття; понятие; concept