Криміналістичні особливості огляду місць влучань снарядів артилерії - Корнієнко, В. В.; Korniienko, V. V. (Актуальні питання судової експертизи і криміналістики : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. з нагоди 100-річчя від дня народж. М. С. Романова (м. Харків, 17 трав. 2024 р. ). – Харків, 2024. – С. 125-127, 2024)
Проаналізовано тактику проведення огляду місця події й інших першорядних дій слідчо-оперативної групи в умовах бойових дій. Зокрема, тактичні особливості пошуку та фіксування слідів вибухів і пов’язаних з ними руйнувань об’єктів, питання залучення спеціалістів та використання спеціальної техніки.

The tactics of conducting an inspection of the scene and other primary actions of the investigativeoperational group in conditions of hostilities are analysed. In particular, tactical features of searching for and documenting traces of explosions and associated destruction of objects, issues of involving specialists, and the use of specialized equipment are examined.

Проанализирована тактика проведения осмотра места происшествия и других первостепенных действий следственно-оперативной группы в условиях боевых действий. В частности, тактические особенности поиска и фиксирования следов взрывов и связанных с ними разрушений объектов, вопросы привлечения специалистов и использования специальной техники.
Forensic Features of Examination of Artillery Projectile Hit Places
Keywords: документування воєнних злочинів; тактичні особливості огляду; криміналістична техніка; documentation of war crimes; tactical features of examination; forensic technique; документирование военных преступлений; тактические особенности обзора; криминалистическая техника