Представництво в адміністративному судочинстві як форма захисту прав, свобод та інтересів громадян - Будзан, Л. Д.; Budzan, L. D. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2009. - № 4 (47). - С. 178-183, 2009)
Розглянуто представництво в адміністративному судочинстві як форма захисту прав, свобод та інтересів громадян. Визначено категорію «право на захист». Рассмотрено представительство в административном судопроизводстве как форма защиты прав, свобод и интересов граждан. Дано определение категории «право на защиту». Representation in administrative proceeding as the form of human rights, freedoms and interests’ protection is researched. The notion to the category «right on protection» is given.
Будзан, Л. Д. Представництво в адміністративному судочинстві як форма захисту прав, свобод та інтересів громадян / Л. Д. Будзан // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2009. - № 4 (47). - С. 178-183
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративне судочинство; административное судопроизводство; administrative proceedings; захист прав і свобод громадян; защита прав и свобод граждан; право на захист; право на защиту; right of defence