Психологічна безпека особистості як фактор добробуту на роботі - Могила, І. В.; Mohyla, I. V. (Психологічні читання : зб. матеріалів ІХ наук.-практ. конф. молод. вчених (м. Харків, 1 груд. 2023 р.) : у 2-х т. – Харків : ХНУВС, 2023. – Т. 1. – С. 141-143, 2023)
Доведено, що психологічна безпека важлива для благополуччя та продуктивності людей на робочому місці. Показано, що люди повинні спочатку відчувати себе в безпеці, щоб мати можливість налагоджувати зв’язки з людьми, необхідні для створення психологічно безпечної команди. Люди повинні відчувати, що їхні базові потреби задоволені, щоб відчути позитивні емоції, необхідні для того, щоб почати будувати психологічну безпеку.

Psychological safety has been proven to be important for people's well-being and productivity in the workplace. It has been shown that people must first feel safe in order to be able to form the interpersonal connections necessary to create a psychologically safe team. People need to feel that their basic needs are met in order to experience the positive emotions necessary to begin building psychological safety.

Доказано, что психологическая безопасность важна для благополучия и продуктивности людей на рабочем месте. Показано, что люди сначала должны чувствовать себя в безопасности, чтобы иметь возможность налаживать связи с людьми, необходимые для создания психологически безопасной команды. Люди должны чувствовать, что их базовые потребности удовлетворены, чтобы испытать положительные эмоции, необходимые для того, чтобы начать строить психологическую безопасность.
Keywords: психологічна безпека; psychological safety; психологическая безопасность; особистість; personality; личность; робота; job; работа; робоче місце; workplace; рабочее место