Виникнення казенних палат в Україні та організаційно-правові засади їх діяльності в кінці ХVІІІ – на початку ХІХ ст. - Головко, О. М.; Holovko, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1459-5434 (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. - Вип. 23. - С. 218-224, 2003)
Досліджено історію казенних палат як елементів місцевого державного апарату Російської імперії в Україні, котрі спершу виконували свого роду функції універсального управління фінансами. The history of treasury chambers as elements of the local state apparatus of the Russian Empire in Ukraine, which at first performed the functions of universal financial management, is investigated. Исследована история казенных палат как элементов местного государственного аппарата Российской империи в Украине, которые сначала выполняли своего рода функции универсального управления финансами.
The emergence of state-owned chambers in Ukraine and the organizational and legal foundations of their activity in the late ХVІІІ - early ХІХ centuries
Возникновение казенных палат в Украине и организационно-правовые основы их деятельности в конце XVIII - начале XIX в.
Головко, О. М. Виникнення казенних палат в Україні та організаційно-правові засади їх діяльності в кінці ХVІІІ – на початку ХІХ ст. / О. М. Головко // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. - Вип. 23. - С. 218-224.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; казенні палати; казенные палати; state-owned chambers; Історія. History. История; управління державними фінансами; управления государственными финансами; management of public finances; Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; податки; налоги; tax; організаційно-правові засади; организационно-правовые основы; Російська імперія; Российская империя; Russian Empire