Щодо сутності затримання особи, яка вчинила кримінальний проступок - Абламська, В. В.; Ablamska, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2415-7235 (Кримінальна юстиція в Україні: реалії та перспективи : матеріали Круглого столу (м. Львів, 23 вер. 2022 р.). – Львів, 2022. – С. 114-116, 2022)
Розкрито сутність та правову основу затримання особи, яка вчинила кримінальний проступок.

The essence and legal basis of the detention of a person who committed a criminal offense has been revealed.

Раскрыта сущность и правовая основа задержания лица совершившего уголовный проступок.
Абламська В. В. Щодо сутності затримання особи, яка вчинила кримінальний проступок / Абламська В. В. // Кримінальна юстиція в Україні: реалії та перспективи : матеріали Круглого столу (м. Львів, 23 вер. 2022 р.) / МВС України, Львів. держ. ун-т внутр. справ. – Львів, 2022. – С. 114-116.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; затримання особи; задержание лица; detention of a person; особа, яка вчинила кримінальний проступок; person who has committed a criminal offense; person who has committed a criminal offense