Кримінально-правова характеристика кваліфікуючих ознак фальсифікації лікарських засобів або обігу фальсифікованих лікарських засобів - Байлов, А. В.; Bailov, A. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6900-1915 (Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2013. - № 5. - С. 27-33, 2013)
Представлена кримінально-правова характеристика обтяжуючих ознак злочину, передбаченого статтею 321-1 Кримінального кодексу України, визначено недоліки чинного кримінального законодавства у правозастосовній діяльності щодо кваліфікації дій, пов’язаних із фальсифікацією лікарських засобів або обігом фальсифікованих лікарських засобів, запропоновано відповідні зміни до чинного Кримінального кодексу України.

The article describes criminal legal description of extenuating circumstances of the crime stipulated in article 321-1 of Criminal Code of Ukraine, defines the shortcomings of criminal legislation of Ukraine in law enforcement practice concerning the qualification of act related to adulteration of medical products or trafficking of adulterated medical products. The author offers corresponding amendments of the current legislation of Ukraine.

Представлена уголовно-правовая характеристика отягчающих признаков преступления, предусмотренного статьей 321-1 Уголовного кодекса Украины, определены недостатки действующего уголовного законодательства в правоприменительной практике относительно квалификации действий, связанных с фальсификацией лекарственных средств или обращением фальсифицированных лекарственных средств, предложены соответствующие изменения в действующий Уголовный кодекс Украины.
Байлов, А. В. Кримінально-правова характеристика кваліфікуючих ознак фальсифікації лікарських засобів або обігу фальсифікованих лікарських засобів / А. В. Байлов // Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2013. - № 5. - С. 27-33.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; злочини проти народного здоров’я; фальсифікація лікарських засобів; незаконний обіг фальсифікованих лікарських засобів; crimes against public health; adulteration of medical products; illegal trafficking of adulterated medical products; преступления против народного здоровья; фальсификация лекарственных средств; незаконный оборот фальсифицированных лекарственных средств