Психологічний дебрифінг у постстресовому відновленні працівників поліції - Медведєва, О. В.; Medvedieva, O. V.; ORCID: https://orcid.org/ 0000-0003-4445-7355 (Актуальні проблеми психологічного забезпечення службової діяльності працівників правоохоронних органів : зб. матеріалів ІІІ міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 31 жовт. 2022 р.). – Київ, 2022. – С. 106-109, 2022)
Визначено, що дебрифінг стресу критичних інцидентів (психологічний дебрифінг) – це метод роботи з наслідками колективної психічної травми. Проаналізовано особливості поліцейського дебрифінгу як форми посттравматичної підтримки у професійному середовищі Національної поліції в контексті воєнних дій.

It was determined that stress debriefing of critical incidents (psychological debriefing) is a method of working with the consequences of collective mental trauma. The peculiarities of police debriefing as a form of post-traumatic support in the professional environment of the National Police in the context of military operations are analyzed.

Определено, что дебрифинг стресса критических инцидентов (психологический дебрифинг) – метод работы с последствиями коллективной психической травмы. Проанализированы особенности полицейского дебрифинга как формы посттравматической поддержки в профессиональной среде Национальной полиции в контексте военных действий.
Медведєва, О. В. Психологічний дебрифінг у постстресовому відновленні працівників поліції / Медведєва Ольга Вікторівна // Актуальні проблеми психологічного забезпечення службової діяльності працівників правоохоронних органів : зб. матеріалів ІІІ міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 31 жовт. 2022 р.) / МВС України, Держ. наук.-досл. ін-т МВС України, Наук.-досл. лаб. психол. забезпечення. – Київ, 2022. – С. 106-109.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Україна. Ukraine. Украина; працівники поліції; police officers; работники полиции; психологічний дебрифінг; psychological debriefing; психологический дебрифинг; постстресове відновлення; post-stress recovery; постстрессовое восстановление