The role of multilateral organizations in ensuring global security - Kondratenko, V. V.; Кондратенко, В. В. (Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХVІ Міжнар. наук.-практ. конф. інозем. мовами для здобувачів освіти (м. Вінниця, 4 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 122, 2025)
Наголошено, що багатосторонні організації відіграють незамінну роль у забезпеченні глобальної безпеки, сприяючи співпраці, діалогу та спільним діям. Їхня здатність об'єднувати держави для вирішення спільних проблем робить їх важливими інструментами у боротьбі з сучасними загрозами.

It was emphasized that multilateral organizations play an indispensable role in ensuring global security by promoting cooperation, dialogue and joint action. Their ability to unite states to solve common problems makes them important tools in the fight against modern threats.
Keywords: багатосторонні організації; Організація Об'єднаних Націй; ООН; НАТО; забезпечення глобальної безпеки; multilateral organizations; United Nations; UN; NATO; ensuring global security