Особливості адміністративно-правового статусу Збройних Сил України як суб’єкта забезпечення національної безпеки і оборони України - Нестеренко, О. В.; Nesterenko, O. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-5892-9435 (Науковий вісник публічного та приватного права. – 2020. – Вип. 3. – С. 143-148, 2020)
У статті акцентується увага на необхідності вдосконалення адміністративно-правового статусу Збройних Сил України як суб’єкта забезпечення національної безпеки і оборони України в контексті реформування Збройних Сил України, на чому наголошується у Стратегії національної безпеки України та Воєнній доктрині України.

The article emphasizes the need to improve the administrative and legal status of the Armed Forces of Ukraine as a subject of national security and defense of Ukraine in the context of reforming the Armed Forces of Ukraine, which is emphasized in the National Security Strategy of Ukraine and the Military Doctrine of Ukraine.

В статье акцентируется внимание на необходимости совершенствования административно-правового статуса Вооруженных Сил Украины как субъекта обеспечения национальной безопасности и обороны Украины в контексте реформирования Вооруженных Сил Украины, как отмечается в Стратегии национальной безопасности Украины и Военной доктрине Украины.
Нестеренко, О. В. Особливості адміністративно-правового статусу Збройних Сил України як суб’єкта забезпечення національної безпеки і оборони України / Нестеренко О. В. // Науковий вісник публічного та приватного права. – 2020. – Вип. 3. – С. 143-148. - DOI: https://doi.org/10.32844/2618-1258.2020.3.25.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Збройні Сили України; Вооруженные Силы Украины; Armed Forces of Ukraine; національна безпека; национальная безопасность; national security; оборона; defense; суб’єкт забезпечення національної безпеки й оборони; субъект обеспечения национальной безопасности и обороны; subject for ensuring the national security and defense; адміністративно-правовий статус; административно-правовой статус; administrative and legal status