Контракт про проходження служби поліцейськими в Україні - Бортник, С. М.; Bortnik, S. M.; Serhii Bortnyk (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. Х Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 27-й річниці створення Харків. нац. ун-ту внутр. справ (м. Харків, 19 листоп. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 43-44, 2021)
Зазначено, що контракт про проходження служби в поліції є строковим трудовим договором, тобто таким, де строк служби поліцейського чітко обмежено часовими рамками. У всіх інших випадках трудові відносини з поліцейськими встановлюються на безстроковій основі.

It is noted that the contract for serving in the police is a fixed-term employment contract, that is, one where the term of service of a police officer is clearly limited by time frames. In all other cases, employment relations with police officers are established on an indefinite basis.

Указано, что контракт о прохождении службы в полиции является срочным трудовым договором, то есть таким, где срок службы полицейского четко ограничен временными рамками. Во всех остальных случаях трудовые отношения с полицейскими устанавливаются на бессрочной основе.
Keywords: трудові відносини; labor relations; трудовые отношения; поліцейські; police officers; полицейские; трудовий договір; employment contract; трудовой договор; контракт; контракт про проходження служби в поліції; contract for police service; контракт о прохождении службы в полиции