Окремі аспекти соціального захисту осіб рядового та начальницького складу органів внутрішніх справ - Мельник, К. Ю.; Melnyk, K. Y.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8960-0234 (Право і безпека. - 2011. - № 5 (42). - С. 180-184, 2011)
Розглянуто особливості пенсійного забезпечення осіб рядового та начальницького складу органів внутрішніх справ, а також інші заходи соціального захисту даної категорії працюючих. Надано пропозиції із удосконалення відповідних заходів.

The features of pensions guaranteeing of ordinary and commanding personnel of internal affairs agencies as well as other measures of social protection of this category of working persons are reviewed. The offers on improvement of corresponding measures are given.

Рассмотрены особенности пенсионного обеспечения лиц рядового и начальствующего состава органов внутренних дел, а также иные меры социальной защиты этой категории работающих. Предоставлены предложения по усовершенствованию соответствующих мер.
Some aspects of social protection of ordinary and commanding personnel of internal affairs agencies
Отдельные аспекты социальной защиты лиц рядового и начальствующего состава органов внутренних дел
Мельник, К. Ю. Окремі аспекти соціального захисту осіб рядового та начальницького складу органів внутрішніх справ / К. Ю. Мельник // Право і безпека. - 2011. - № 5 (42). - С. 180-184.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; соціальний захист; социальная защита; social security; пенсійне забезпечення; пенсионное обеспечение; provision of pensions; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation