Нормативно-правове регулювання закінчення досудового розслідування - Глобенко, Г. І.; Globenko, G. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1533-9213 (Проблеми теорії та практики кримінального провадження : матеріали кругл. столу (м. Харків, 17 черв. 2021 р.). – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 112-114, 2021)
Досліджено нормативно-правове регулювання закінчення досудового розслідування. Встановлено, що на відміну від КПК України 1960 р. норми чинного КПК України більш повно регламентують процесуальний порядок закінчення досудового розслідування, однак окремі питання вищевказаного інституту мають стати предметом подальших наукових дискусій та досліджень.

Investigated the legal regulation of the end of the pre-trial investigation. It was established that, in contrast to the CPC of Ukraine in 1960, the norms of the current CPC of Ukraine more fully regulate the procedural procedure for completing a preliminary investigation, however, certain issues of the above institution should be the subject of further scientific discussions and research.

Исследовано нормативно-правовое регулирование окончания досудебного расследования. Установлено, что в отличие от КПК Украины в 1960 г. нормы действующего УПК Украины более полно регламентируют процессуальный порядок окончания предварительного расследования, однако отдельные вопросы вышеуказанного института должны стать предметом дальнейших научных дискуссий и исследований.
Глобеко, Г. І. Нормативно-правове регулювання закінчення досудового розслідування / Геннадій Іванович Глобенко // Проблеми теорії та практики кримінального провадження : матеріали кругл. столу (м. Харків, 17 черв. 2021 р.) / [ редкол.: В. В. Сокуренко (голова), Л. В. Могілевський, М. Г. Щербаковський] ; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 112-114.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; нормативно-правове регулювання; досудове розслідування; кримінальне провадження; нормативно-правовое регулирование; досудебное расследование; уголовное производство; legal regulation; pre-trial investigation; criminal proceedings