Соціальний захист – історичний аспект еволюції - Сердюк, Ю. О.; Serdiuk, Yu. O. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. – Вип. 27. - С. 379-383, 2004)
Досліджено історичні етапи такого явища, як соціальний захист, його еволюція, особливості і тенденції його зародження та становлення. Исследована исторические этапы такого явления, как социальная защита, его эволюция, особенности и тенденции его зарождения и становления. The historical stages of such a phenomenon as social protection, its evolution, features and trends of its origin and formation are investigated.
Сердюк, Ю. О. Соціальний захист – історичний аспект еволюції / Ю. О. Сердюк // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. – Вип. 27. - С. 379-383
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; соціальний захист; социальная защита; social protection; історичний аспект; исторический аспект