Деякі питання адміністративної відповідальності за вчинення насильства в сім’ї - Яценко, В. П.; Yatsenko, V. P.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3195-3627 (Форум права. – 2010. – № 4. – С. 1003–1007, 2010)
Розглянуто законодавчі проблеми, пов’язані з удосконаленням механізму залучення до адміністративної відповідальності за здійснення насильства в родині. Визначено напрямки попередження здійснення насильства в родині й органи, на яких покладені дані завдання.

The problems associated with the improvement of the mechanism of accountability for acts of violence in the family, were considered. The ways to prevent violence in the family, authorities responsible for it was defined.

Рассмотрены законодательные проблемы, связанные с усовершенствованием механизма привлечения к административной ответственности за совершения насилия в семье. Определены направления предупреждения совершения насилия в семье и органы, на которых возложены данные задачи.
Some Questions of Administrative Responsibility for Violence Fulfillment in a Family
Некоторые вопросы административной ответственности за совершение насилия в семье
Яценко , В. П. Деякі питання адміністративної відповідальності за вчинення насильства в сім’ї [Електронний ресурс] / В. П. Яценко // Форум права. – 2010. – № 4. – С. 1003–1007 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2010-4/10jvpnvc.pdf.
Яценко В. П. "Деякі питання адміністративної відповідальності за вчинення насильства в сім’ї." Форум права 4 (2010): 1003-1007.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; насильство в сім’ї; адміністративна відповідальність; насилие в семье; административная ответственность; administrative liability; family violence