Механізм реалізації особистого страхування працівників ОВС України - Жук, О. О.; Zhuk, O. O. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. - 29. - С. 281-285., 2005)
Досліджено особливості реалізації страхового забезпечення працівників ОВС. Исследованы особенности реализации страхового обеспечения работников ОВД. The peculiarities of realization of the insurance provision for the police officers were investigated.
Жук, О. О. Механізм реалізації особистого страхування працівників ОВС України / О. О. Жук // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. - 29. - С. 281-285.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи внутрішніх справ; органы внутренних дел; особисте страхування; personal insurance; личное страхование; страхування; страхование; insurance; страхові суми; страховые суммы; sums insured; страхові виплати; insurance payments; страховые выплаты; страхове забезпечення; страховое обеспечение; insurance