Деформація професійної правосвідомості співробітників органів внутрішніх справ у процесі виконання професійної діяльності - Віденєєв , І. О.; Videnieiev, I. O.; Котелюх, М. О.; Koteliukh, M. O. (Проблеми екстремальної та кризової психології. - 2015. - Вип. 18. - С. 61-68, 2015)
У статті проаналізовано стан проблеми деформації професійної правосвідомості співробітників органів внутрішніх справ на сучасному етапі розвитку українського суспільства.

The article analyzes the state of the problem of deformation of the professional legal awareness of employees of internal affairs bodies at the current stage of development of Ukrainian society.

В статье проанализировано состояние проблемы деформации профессионального правосознания сотрудников органов внутренних дел на современном этапе развития украинского общества.
Keywords: професійна правосвідомість; professional legal awareness; профессиональное правосознание; професійна діяльність; professional activity; профессиональная деятельность; деформація; deformation; деформация; співробітники органів внутрішніх справ; employees of internal affairs bodies; сотрудники органов внутренних дел