Психологія бойового стресу як напрям професійно-психологічної підготовки поліцейських - Медведєва, О. В.; Medvedieva, O. V.; ORCID: https://orcid.org/ 0000-0003-4445-7355 (Забезпечення психологічної допомоги в секторі Сил оборони України : зб. тез Всеукр. міжвід. психол. форуму (м. Київ,30 черв. 2022 р.). – Київ, 2022. – С. 70-72, 2022)
Актуальні напрями вдосконалення професійно-психологічної підготовки працівників поліції з огляду на повномасштабні воєнні дії в Україні обумовили тему та мету цього дослідження.

Current trends in improving the professional and psychological training of police officers in view of the full-scale military operations in Ukraine determined the topic and purpose of this study.

Актуальные направления усовершенствования профессионально-психологической подготовки работников полиции с учетом полномасштабных военных действий в Украине обусловили тему и цель этого исследования.
Медведєва, О. В. Психологія бойового стресу як напрям професійно-психологічної підготовки поліцейських / Медведєва Ольга Вікторівна // Забезпечення психологічної допомоги в секторі Сил оборони України : зб. тез Всеукр. міжвід. психол. форуму (м. Київ,30 черв. 2022 р.) / МВС України, ДНДІ МВС України, Н.-д. лаб психол. забезп. – Київ [: Вид-во Людмила], 2022. – С. 70-72.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; бойовий стрес; поліцейський; воєнні дії; combat stress; police officers; military actions