Захист права на особисте життя в інтернет просторі - Сліпченко, С. О.; Slipchenko, S. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8891-7152; Сисоєнко, М. І.; Sysoenko, M. I. (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2002.- Вип. 20.- С. 308 - 314, 2002)
Розглядається актуальне питання захисту права на особисте життя в інтернет просторі. Рассматривается актуальный вопрос защиты права на личную жизнь в интернет пространстве. The topical issue of protection of the right to privacy in the Internet space is considered.
Сліпченко. С. О. Захист права на особисте життя в інтернет просторі / С. О. Сліпченко, М. І. Сисоєнко // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2002.- Вип. 20.- С. 308 - 314
Keywords: збір конфіденційної інформації; сбор конфиденциальной информации; Інтернет; Интернет; немайнові права; неимущественные права; право на особисте життя; право на личную жизнь; боротьба з порушеннями у комп'ютерному просторі; борьба с нарушениями в компьютерном пространстве