Взаємозв’язок ставлення до роботи і мотиваційних джерел в інспекторів патрульної поліції - Чепіга, Л. П.; Chepiga, L. P.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2519-5698 (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 293-295, 2019)
Показано взаємозв’язок професійної активності, психічної стійкості та емоційного ставлення до роботи і мотивації професійної діяльності у інспекторів патрульної поліції.

The relationship between professional activity, mental stability and emotional attitude to work and motivation of professional activity among patrol police inspectors is shown.

Показана взаимосвязь профессиональной активности, психической стойкости и эмоционального отношения к работе и мотивации профессиональной деятельности у инспекторов патрульной полиции.
Чепіга, Л. П. Взаємозв’язок ставлення до роботи і мотиваційних джерел в інспекторів патрульної поліції / Лада Петрівна Чепіга // Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 293-295.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; інспектор патрульної поліції; поліцейський; policeman; полицейский; ставлення до роботи; attitude to work; отношение к работе; мотивація професійної діяльності; motivation of professional activity; мотивация профессиональной деятельности; поліція; police; полиция