Концепт терміна «закон» у практиці ЄСПЛ - Шишка, О. Р.; Shyshka, O. R.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1396-0508 (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2020. – С. 54-56, 2020)
В статті аналізується практика Європейського суду з прав людини на предмет розуміння обсягу поняття терміну «закон». Автором робиться висновок, що концепт терміну «закон» у практиці Європейського суду з прав людини розкривається через широке його розуміння, яке близьке за своїм змістом до терміну «право».

The article analyzes the case law of the European Court of Human Rights the subject of understanding the scope of the concept of the term "law". The author is conclusion that the concept of the term "law" in the case law of the European Court of human rights is revealed through its broad understanding.

В статье анализируется практика Европейского суда по правам человека на предмет понимания объема понятия термина «закон». Автором делается вывод, что концепт термина «закон» в практике Европейского суда по прав человека раскрывается через широкое его понимание, которое близко по своему содержанию к термину «право».
Шишка, О. Р. Концепт терміна «закон» у практиці ЄСПЛ / Шишка, О. Р. // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 29 трав. 2020 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 54-56.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Міжнародне право .International Law. Международное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; закон; law; право; поняття; понятие; concept; Європейський суд з прав людини; Европейский суд по правам человека; European Court of Human Rights; термінологія; терминология; terminology