Реформа правоохоронної системи як уособлення практичної реалізації вектора безпеки Стратегії сталого розвитку «Україна – 2020» - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Публічне управління у забезпеченні сталого розвитку країни: зб. тез наук.-практ. конф., 2016)
Підкреслено актуальність реформи правоохоронної системи як уособлення практичної реалізації вектора безпеки Стратегії сталого розвитку «Україна – 2020».

The relevance of the reform of the law enforcement system as the embodiment of the practical implementation of the security vector of the Sustainable Development Strategy "Ukraine - 2020" is emphasized.

Подчеркнута актуальность реформы правоохранительной системы как олицетворение практической реализации вектора безопасности Стратегии устойчивого развития «Украина – 2020».
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; реформування; правоохоронна система; Стратегія сталого розвитку «Україна – 2020»; вектор безпеки; підготовка кадрів; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; поліцейська освіта; правоохранительная система; реформирование; Стратегия устойчивого развития «Украина - 2020»; вектор безопасности; подготовка кадров; personnel training; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; полицейское образование; reforming; law enforcement sphere; higher educational establishments within the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; police training