Security and defense forces during wartime in Ukraine and Azerbaijan - Podvalnyi, A. O.; Подвальний, А. О. (Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХVІ Міжнар. наук.-практ. конф. інозем. мовами для здобувачів освіти (м. Вінниця, 4 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 208-209, 2025)
Відзначено, що Україна та Азербайджан продемонстрували значний вплив сучасних технологій на ведення війни. Впроваджуючи передові інновації, вони підвищили ефективність і точність під час конфліктів, демонструючи приклади того, як технології формують військові стратегії сьогодні.

It was noted that Ukraine and Azerbaijan have demonstrated the significant impact of modern technology on warfare. By implementing cutting-edge innovations, they have increased efficiency and accuracy during conflicts, demonstrating examples of how technology shapes military strategies today.
Keywords: сектор безпеки і оборони; Україна; Азербайджан; воєнний час; сучасні технології; security and defense sector; Ukraine; Azerbaijan; wartime; modern technologies