Деякі аспекти надання психологічної допомоги біженцям - Толстенко, К. В.; Tolstenko, K. V. (Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.). – Харків, 2023. – С. 216-218, 2023)
Агресивні військові дії під час російського вторгнення на територію суверенної держави України, численні обстріли цивільної інфраструктури та житлового фонду України спонукали громадян до вимушених міграцій як всередині країни, так і за її межі.

Aggressive military actions during the Russian invasion of the territory of the sovereign power of Ukraine, numerous attacks on the civil infrastructure and housing stock of Ukraine prompted the citizens to migrate to the middle of the edge, and beyond the boundaries.

Агрессивная война во время российского вмешательства на территорию суверенной державы Украины, многочисленные обстрелы гражданской инфраструктуры и жилищного фонда Украины способствовали увеличению миграции как внутри страны, так и за ее пределами.
Keywords: психологія; Україна; війна; біженці; психологічна допомога; psychological help; war; refugees; война; беженцы; психологическая помощь; переселенці