Волонтерська діяльність в умовах війни на території України - Попова, С. М.; Popova, S. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3958-4133 (Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.). - Харків, 2022. - С. 114 - 118, 2022)
В умовах повномасштабної війни, що розгорнула Росія проти України, складного військово-політичного та соціальноекономічного становища, в якому опинилась наша держава, на сьогодні вельми актуальними є питання волонтерської допомоги у кожному куточку країни. Ризикуючи життям, волонтери допомагають усім, хто потребує допомоги й уваги – чи то перевезенням громадян у більш небезпечні місця, чи то забезпеченням осіб продовольчими товарами, необхідними речами, ліками, чи то наданням їм правової та психологічної допомоги. В условиях полномасштабной войны, начатой Россией против Украины, сложного военно-политического и социально-экономического положения, в котором оказалось наше государство, на сегодняшний день весьма актуальны вопросы волонтерской помощи в каждом уголке страны. Рискуя жизнью, волонтеры помогают всем, кто нуждается в помощи и внимании – будь то перевозкой граждан в более безопасные места, или обеспечением лиц продовольственными товарами, необходимыми вещами, лекарствами, или предоставлением им правовой и психологической помощи. In the conditions of a full-scale war that unfolded Russia against Ukraine, the difficult military-political and socio-economic situation in which our country finds itself, today the issues of volunteer assistance in every corner of the country are very relevant. At the risk of their lives, volunteers help to all who need help and attention - whether it is the transportation of citizens in more dangerous places, whether by providing food to individuals goods, necessary things, medicines, or providing them with legal and psychological assistance.
Попова С. М. Волонтерська діяльність в умовах війни на території України / С. М. Попова // Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.). - Харків, 2022. - С. 114 - 118.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; волонтерська діяльність; волонтерство; війна; договір; правовий статус волонтера; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; волонтерская деятельность; волонтерство; война; договор; правовой статус волонтера; volunteering; war; contract; legal status of the volunteer