Проблемні питання правового регулювання контролю та нагляду при здійсненні міждержавного усиновлення - Гайчук, В. А.; Haichuk, V. A.; Малиновська, Т. М.; Malynovska, T. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7713-7617; ResearcherID: I-7840-2016 (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 лист. 2015 р.). – Харків, ХНУВС, 2015. – С. 35-39, 2015)
В тезах доповіді розглянуто механізм контролю при міждержавному усиновленні українських дітей. Визначені проблемні питання нагляду щодо дотримання прав та інтересів українських дітей іноземними громадянами при міждержавному усиновлені.

In theses considered a control mechanism in the international adoption of Ukrainian children. Identified areas of supervision on the rights and interests of Ukrainian children by foreign citizens adopted at the interstate.

В тезисах доклада рассмотрен механизм контроля при межгосударственном усыновлении украинских детей. Определены проблемные вопросы надзора по соблюдению прав и интересов украинских детей иностранными гражданами при межгосударственном усыновлении.
Гайчук, В. А. Проблемні питання правового регулювання контролю та нагляду при здійсненні міждержавного усиновлення / В. А. Гайчук, Т. М. Малиновська // Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 лист. 2015 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, ХНУВС, 2015. – С. 35-39.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Міжнародне право .International Law. Международное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; дитина; ребёнок; child; міждержавне усиновлення; intercountry adoption; межгосударственное усыновление; контроль; нагляд; надзор; control; supervision