Криміналістична методика: питання співвідношення криміналістичної характеристики з іншими - Малярова, В. О.; Maliarova, V. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0766-0752 (Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Право. – Ужгород: Видавничий дім «Гельветика», 2015. – Вип. № 32. Ч. 1 :Т.3.– С. 111-114, 2015)
Статтю присвячено деяким питанням формування й застосування криміналістичних методик. Проаналізовано різні погляди на структуру окремої криміналістичної методики розслідування злочинів. Розглянуто питання співвідношення криміналістичної та кримінально-правої характеристик. Зроблено висновок, що ні кримінально-правова, ні кримінологічна, ні інші характеристики злочинів не здатні охопити цілу низку ознак, що мають важливе значення для формування й реалізації криміналістичних методик.

The article is devoted to some issues of formation and application of particular criminalistics methods. We analyzed different points of view on the structure of particular criminalistics methods. The questions of the relation of criminalistics and others characteristics. The following conclusions: neither criminal law nor the criminological or other characteristics of the crime are not able to reach a number of features that are important for the formation and implementation of criminalistics methods.

Статья посвящена некоторым вопросам формирования и применения криминалистических методик. Проанализированы различные взгляды на структуру частной криминалистической методики расследования преступлений. Рассмотрены вопросы соотношения криминалистической и уголовно-правой характеристик. Сделан вывод, что ни уголовно-правовая, ни криминологическая, ни другие характеристики преступлений не способны охватить целый ряд признаков, которые имеют важное значение для формирования и реализации криминалистических методик.
Forensic methodology: business relationship with other criminological characteristics
Малярова, В. О. Криміналістична методика: питання співвідношення криміналістичної характеристики з іншими / В. О. Малярова // Науковий вісник Ужгородського національного університету : Серія: Право. – Ужгород: Видавничий дім «Гельветика», 2015. – Вип. № 32. Ч. 1 :Т.3.– С. 111-114.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; розслідування злочинів; криміналістична характеристика злочинів; кримінально-правова характеристика; окремі види злочинів; криміналістична методика; crime investigation; criminalistics characteristics; criminal law characteristics; certain types of crime; forensic technique; forensic methodology; расследование преступлений; криминалистическая характеристика преступлений; уголовно-правовая характеристика; отдельные виды преступлений; криминалистическая методика