Моделювання технічної підготовки борців (на прикладі дзюдо) - Ковальов, І. М.; Kovalov, I. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0151-388X; Савінов, О. В.; Savinov, O. V. (Інноваційні технології в галузі фізичного виховання, спорту, рекреації та валеології: Електр. зб. наук. робіт IV міжнар. (Інтернет) наук.-метод. конф. [: Вип. 4] (м. Харків – Кременчук, 13-14 трав. 2010 р.). – Харків: Акад. ВВ МВС України, 2010. – С. 70-75, 2010)
На основі концепції управління тренувальним процесом розроблено модель, направленою на підвищення спортивно – технічної майстерності дзюдоїстів в процесі багаторічної підготовки.

Based on the concept of management of the training process, a model was developed aimed at increasing the sports and technical skills of judokas in the process of long-term training.

На основе концепции управления тренировочным процессом разработана модель, направленная на повышение спортивно-технического мастерства дзюдоистов в процессе многолетней подготовки.
Ковальов, І. М. Моделювання технічної підготовки борців (на прикладі дзюдо) / Ковальов Ігор Миколайович, Савінов Олексій Валерійович // Інноваційні технології в галузі фізичного виховання, спорту, рекреації та валеології: Електр. зб. наук. робіт IV міжнар. (Інтернет) наук.-метод. конф. [: Вип. 4] (м. Харків – Кременчук, 13-14 трав. 2010 р.) / МВС України, Акад. внутр. військ МВС України, Кременчуц. Держ. ун-т Імені Михайла Остроградського. – Харків: Акад. ВВ МВС України, 2010. – С. 70-75.
Keywords: Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; тренувальний процес; training process; тренировочный процесс; дзюдо; judo; технічна підготовка; technical preparation; техническая подготовка; моделювання; modeling; моделирование