Суб’єкт порушення порядку зайняття господарською та банківською діяльністю - Лантінов, Я. О.; Lantinov, Ya. O. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 10-14, 2002)
Надано характеристику суб’єктам порушення порядку зайняття господарською та банківською діяльністю. The characteristics of the subjects of violation of the order of economic and banking activities are given. Охарактеризованы субъекты нарушения порядка занятия хозяйственной и банковской деятельностью.
The subject of violation of the order of economic and banking activities
Субъект нарушение порядка занятия хозяйственной и банковской деятельностью
Лантінов, Я. О. Суб’єкт порушення порядку зайняття господарською та банківською діяльністю / Я. О. Лантінов // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 10-14.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; суб'єкт злочину; субъект преступления; subject of the crime; порушення порядку зайняття господарською та банківською діяльністю; нарушение порядка занятия хозяйственной и банковской деятельностью; violation of the order of economic and banking activities; законодавство; законодательство; legislation; ліцензування; лицензирование; licensing