Конституційні принципи статусу особи в монархіях арабського сходу - Гришко, Л. М.; Gryshko, L. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0347-1118 (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 75-79, 2016)
Проаналізовано конституційні принципи статусу особи в монархіях арабського сходу (Оман, Бахрейн, Катар).

The constitutional principles of the status of a person in the monarchies of the Arab East (Oman, Bahrain, Qatar) are analyzed.

Проанализированы конституционные принципы статуса личности в монархиях арабского востока (Оман, Бахрейн, Катар).
Гришко Л. М. Конституційні принципи статусу особи в монархіях арабського сходу / Гришко Л. М. // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р.) / МВС України, МОН України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 75-79.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; монархія; статус особи; Оман; Бахрейн; Катар; арабський схід; монархия; статус личности; monarchy; status of the person