Демократичне поліціювання - Тягло, О. В.; Tiaglo, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0721-1153; Воропай, Т. С.; Voropay, T. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6170-5512 (Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.). — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 237-238., 2019)
Вказано на значення різноманітного доробку правоохоронців країн консолідованої демократії для становлення вітчизняної поліції та науки про неї – поліцеїстики. Розглянуто збірку «Демократичне поліціювання», підготовлену за активної участі Харківського національного університету внутрішніх справ у межах виконання Українсько-Канадського проекту «Розбудова демократії» в 2011 р.

The significance of the various training of law enforcement officers of the countries of consolidated democracies for the formation of the national police and the science of it - police science - is indicated. The collection "Democratic Policing", prepared with the active participation of the Kharkiv National University of Internal Affairs as part of the Ukrainian-Canadian project "Development of Democracy" in 2011, was considered.

Указано на значение разнообразного наследия правоохранителей стран консолидированной демократии для становления отечественной полиции и науки о ней – полицеистики. Рассмотрен сборник «Демократическая полиция», подготовленный при активном участии Харьковского национального университета внутренних дел в рамках выполнения Украинско-Канадского проекта «Развитие демократии» в 2011 г.
Тягло, О. В. В. І. Демократичне поліціювання / Олександр Володимирович Тягло, Тетяна Степанівна Воропай // Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 237-238.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; поліцеїстика; полицеистика; police studies