The International Criminal Investigative Training Assistance Program (ICITAP) як приклад міжнародного співробітництва України в сфері навчання українських поліцейських - Юшкевич, О. Г.; Yushkevych, O. H.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0024-6070 (Донецький юридичний інститут МВС України: освітні традиції, перевірені часом: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Маріуполь, 28 квіт. 2021 р.). - Київ: ТОВ «Компанія ВАІТЕ», 2021. - С. 426-430, 2021)
Розглянуто приклади співробітництва правоохоронних органів України з Міжнародною програмою допомоги у проведенні кримінальних розслідувань (ICITAP). Констатовано, що ICITAP співпрацює з урядами іноземних держав з метою розвитку професійних та прозорих правоохоронних установ, які захищають права людини, борються з корупцією та зменшують загрозу транснаціональної злочинності та тероризму.

Examples of cooperation of Ukrainian law enforcement agencies with the International Criminal Investigation Assistance Program (ICITAP) are considered. It was noted that ICITAP cooperates with foreign governments to develop professional and transparent law enforcement agencies that protect human rights, fight corruption and reduce the threat of transnational crime and terrorism.

Рассмотрены примеры сотрудничества правоохранительных органов Украины с Международной программой помощи в проведении уголовных расследований (ICITAP). Констатировано, что ICITAP сотрудничает с правительствами иностранных государств с целью развития профессиональных и прозрачных правоохранительных учреждений, защищающих права человека, борются с коррупцией и уменьшают угрозу транснациональной преступности и терроризма.
Юшкевич, О. Г. The International Criminal Investigative Training Assistance Program (ICITAP) як приклад міжнародного співробітництва України в сфері навчання українських поліцейських / Юшкевич Олена Геннадіївна // Донецький юридичний інститут МВС України: освітні традиції, перевірені часом: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Маріуполь, 28 квіт. 2021 р.) / МВС України, Донец. юрид. ін-т. - Київ: ТОВ «Компанія ВАІТЕ», 2021. - С. 426-430.
Keywords: Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; special training conditions; спеціальні умови навчання; міжнародне співробітництво; навчання; ICITAP; обучение; international cooperation; международное сотрудничество; специальные условия обучения; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; training; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации