До питання поведінкової діагностики особистості за допомогою соціальних мереж - Ларіонова, І. Т.; Larionova, I. T.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-7006-6476 (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 126-129, 2018)
Наголошено, що соціальні мережі дають відносно простий спосіб отримання кількісних даних про особистість людини. Фіксація поведінки користувачів у соціальних мережах за різні часові проміжки дає змогу спостерігати за динамікою особистості, а простота отримання цих даних, у порівнянні зі звичайними методами, робить соціальні мережі важливішим інструментом емпіричного дослідження у психології.

It is emphasized that social networks provide a relatively simple way of obtaining quantitative data about a person's personality. Recording the behavior of users in social networks at different time intervals makes it possible to observe the dynamics of personality, and the ease of obtaining this data, compared to conventional methods, makes social networks a more important tool for empirical research in psychology.

Отмечено, что социальные сети дают относительно простой метод получения количественных данных о личности человека. Фиксация поведения пользователей в социальных сетях за разные временные рамки позволяет наблюдать за динамикой личности, а простота получения данных, по сравнению с обычными методами, делает социальные сети более важным инструментом эмпирического исследования в психологии.
Ларіонова, І. Т. До питання поведінкової діагностики особистості за допомогою соціальних мереж / Інна Тимофіївна Ларіонова // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – С. 126-129.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; соціальні мережі; social networks; социальные сети; особистість користувача соціальних мереж; identity of the user of social networks; личность пользователя социальных сетей; діагностика поведінки особистості; diagnosis of personality behavior; диагностика поведения личности