Підстава диференціації правового регулювання праці - Могілевський, Л. В.; Mohilevskyi, L. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6994-6086 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 32.- С. 315 - 320, 2006)
Розглянуто одне з важливих та актуальних питань у науці трудового права питання критеріїв диференціації правового регулювання праці. Диференціація — це шлях або до пільг, або до обмежень, тому визначити її критерії дуже важливо, особливо в сучасних умовах розвитку ринкових відносин. Рассмотрен один из важных и актуальных вопросов в науке трудового права вопрос критериев дифференциации правового регулирования труда. Дифференциация - это путь или к льготам, или к ограничениям, поэтому определить ее критерии очень важно, особенно в современных условиях развития рыночных отношений. One of the important and topical issues in the science of labor law is considered, the question of the criteria of differentiation of legal regulation of labor. Differentiation is the way to either privileges or restrictions, so defining its criteria is very important, especially in the current conditions of market relations development.
Могілевський,Л. В. Підстава диференціації правового регулювання праці / Л. В. Могілевський // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 32.- С. 315 - 320
Keywords: трудові відносини; трудовые отношения; права працівників; права работников; диференціація трудового законодавства; дифференциация трудового законодательства; норми трудового права; нормы трудового права; правове регулювання умов праці; правовое регулирование условий труда