До питання змісту техніко-криміналістичного забезпечення досудового розслідування - Карпенко, Д. О.; Karpenko, D. O. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 86-89, 2017)
Наголошено, що техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування – це, перш за все, діяльність фахівців у сфері криміналістики, як теоретиків, так і практиків, метою якої є створення відповідних умов та засобів, необхідних для ефективного та результативного вирішення компетентними суб’єктами завдань досудового розслідування.

It is emphasized that the technical and forensic support of pre-trial investigation is, first of all, the activity of experts in the field of criminology, both theorists and practitioners, the purpose of which is to create the appropriate conditions and means necessary for the effective and efficient solution by competent subjects of the tasks of pre-trial investigation investigation.

Отмечено, что технико-криминалистическое обеспечение досудебного расследования – это, прежде всего, деятельность специалистов в сфере криминалистики, как теоретиков, так и практиков, целью которой является создание соответствующих условий и средств, необходимых для эффективного и результативного решения компетентными субъектами заданий досудебного расследования.
Карпенко, Д. О. До питання змісту техніко-криміналістичного забезпечення досудового розслідування / Дмитро Олександрович Карпенко // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 86-89.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; досудове розслідування; pre-trial investigation; досудебное расследование; техніко-криміналістичне забезпечення; technical and forensic support; технико-криминалистическое обеспечение