Гендерні особливості сімейних цінностей майбутніх правоохоронців - Малькова, М. О.; Malkova, M. O. (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 5 квіт. 2019 р.). — Харків, 2019. - С. 109-112, 2019)
Представлено результати емпіричного дослідження сімейних цінностей майбутніх правоохоронців які не мають досвіду подружнього життя. Визначено гендерні особливості сімейних цінностей майбутніх правоохоронців.

The results of an empirical study of family values ​​of future law enforcement officers who have no experience of married life are presented. The gender features of family values ​​of future law enforcement officers are determined.

Представлены результаты эмпирического исследования семейных ценностей будущих правоохранителей, не имеющих опыта супружеской жизни. Определены гендерные особенности семейных ценностей будущих правоохранителей.
Малькова М. О. Гендерні особливості сімейних цінностей майбутніх правоохоронців / М. О. Малькова // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 5 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. — Харків, 2019. - С. 109-112.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; емпіричне дослідження; майбутні правоохоронці; сімейні цінності; гендерні особливості; дівчата; юнаки; эмпирическое исследование; будущие правоохранители; семейные ценности; гендерные особенности; девушки; юноши; empirical research; future law enforcement officers; family values; gender specifics; girls; young men