Щодо питання про інформаційні адміністративні послуги органів державної влади - Завальна, Ж. В.; Zavalna, Zh. V. (Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Сер.: Право. - 2012. - Вип. 12. - С. 211-214, 2012)
Проаналізовано інформаційні відносини, розглянуто зміст інформаційних адміністративних послуг органів державної влади, визначено поняття та ознаки цих послуг. Охарактеризовано різні види інформації як предмета адміністративних послуг.

In this article informational relations are analyzed, the content of information administrative services of government authorities is investigated, the idea and characteristics of these services are given.

Проанализированы информационные отношения, рассмотрено содержание информационных административных услуг органов государственной власти, определены понятия и признаки этих услуг. Охарактеризованы разные виды информации как предмета административных услуг.
Завальна, Ж. В. Щодо питання про інформаційні адміністративні послуги органів державної влади / Завальна Ж. В. // Вісник Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Сер.: Право. - 2012. - Вип. 12. - С. 211-214.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи державної влади; public authorities; органы государственной власти; інформація; information; информация; інформаційні відносини; information relations; информационные отношения; інформаційні адміністративні послуги; informational administrative services; информационные административные услуги; право доступу до інформації; right of access to information; право доступа к информации