Основні напрямки реформування органів внутрішніх справ України - Куліш, А. М.; Kulish, A. M. (Форум права. - 2008. - № 1. – С. 254-259, 2008)
Викладені основні шляхи удосконалення системи управління ОВС, проаналізовано сучасній стан та перспективі розвитку законодавства, що регулює діяльність органів внутрішніх справ України.

The basic ways of improvement of control system of law-enforcement bodies are stated, the modern condition and prospects of development of the legislation that adjusts activity of law-enforcement bodies of Ukraine is analyzed.

Изложены основные пути усовершенствования системы управления ОВД, проанализировано современное состояние и перспективы развития законодательства, что регулирует деятельность органов внутренних дел Украины.
Basic of a direction of reforming of law-enforcement bodies of Ukraine
Основные направления реформирования органов внутренних дел Украины
Куліш, А.М. Основні напрямки реформування органів внутрішніх справ України [Електронний ресурс] // Форум права. - 2008. - № 1. – С. 254-259 . – Режим доступу:http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2008-1/08kamvcu.pdf.
Куліш А. М. "Основні напрямки реформування органів внутрішніх справ України." Форум права 1 (2008): 254-259.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; реформування МВС; реформирование МВД; reform of the Ministry of Internal Affairs