Щодо негативної ролі засобів масової інформації у популяризації заняття проституцією серед неповнолітніх - Шевчук, Т. А.; Shevchuk, T. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0162-7011 (Форум права. – 2012. – № 2. – С. 774–778, 2012)
Розглянуто негативний вплив засобів масової інформації на свідомість і волю неповнолітніх осіб щодо популяризації проституції. Акцентовано увагу на збільшення масштабів дитячої проституції та необхідність активної протидії цьому явищу у засобах масової інформації.

Negative effect of media on the mind and the will to popularize prostitution of minors considered. Special attention is paid to the increase in child prostitution and the need to active opposition this phenomenon in the media.

Рассмотрено негативное влияние средств массовой информации на сознание и волю несовершеннолетних по популяризации проституции. Акцентировано внимание на увеличение масштабов детской проституции и необходимость активного противодействия этому явлению в средствах массовой информации.
About a Role of Media in Promoting the Prostitution of Minors
О негативной роли средств массовой информации в популяризации занятия проституцией среди несовершеннолетних
Шевчук, Т. А. Щодо негативної ролі засобів масової інформації у популяризації заняття проституцією серед неповнолітніх [Електронний ресурс] / Т. А. Шевчук // Форум права. – 2012. – № 2. – С. 774–778. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ejournals/ FP/2012-2/12stapcn.pdf.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; засоби масової інформації; средства массовой информации; mass media; проституція; проституция; prostitution; протидія; противодействие; counteraction; неповнолітні; несовершеннолетние; minors