Окремі аспекти визначення поняття кримінально-процесуальних документів - Кочура, А. В.; Kochura, A. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7721-2955 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2012. - № 1 (55). - С. 94-101, 2012)
Розглянуто поняття, класифікацію та значення кримінально-процесуальних документів. Подано характеристику кожної з виділених класифікаційних груп кримінально-процесуальних документів.

The definition of the criminal-procedural documents, their classification and meaning are considered. The characteristics of each classification group of the criminal-procedural documents are given.

Рассмотрены понятие, классификация и значение уголовно-процессуальных документов. Осуществлена характеристика каждой из выделенных классификационных групп уголовно-процессуальных документов.
Кочура, А. В. Окремі аспекти визначення поняття кримінально-процесуальних документів / А. В. Кочура // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2012. - № 1 (55). - С. 94-101.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінально-процесуальні документи; уголовно-процессуальные документы; criminal-procedural documents