До питання структури та змісту характеристики особи потерпілого як елемента криміналістичної характеристики примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань, учиненого групою осіб - Зозуля, Є. В.; Zozulya, E. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1444-0408 (Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 73-75., 2019)
Розглянуто процес вивчення особи потерпілого при розслідуванні примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань.

The process of studying the identity of the victim during the investigation of coercion to fulfill or not fulfill civil legal obligations is considered.

Рассмотрен процесс изучения личности потерпевшего при расследовании принуждения к исполнению или неисполнению гражданско-правовых обязательств.
Зозуля, Є. В. До питання структури та змісту характеристики особи потерпілого як елемента криміналістичної характеристики примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань, учиненого групою осіб / Євген Вікторович Зозуля // Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 73-75.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; потерпілий; victim; потерпевший; примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань; enforcement or failure to comply with civil law obligations; принуждение к исполнению или неисполнению гражданско-правовых обязательств