Окремі питання застосування арешту майна як заходу забезпечення кримінального провадження - Даниленко, А. В.; Danylenko, A. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7721-2955 (Право і суспільство. - 2017. - № 3, ч. 1. - С. 205-208, 2017)
Дана стаття присвячена дослідженню особливостей застосування заходів забезпечення кримінального провадження, а саме арешту майна. Арешт майна як захід забезпечення кримінального провадження покликаний у певних випадках обмежувати майнові права фізичних та юридичних осіб, а тому точне та правильне застосування цього заходу вимагає чіткого та повного дотримання вимог процесуального закону.

This article is dedicated to research the features of application of the ensuring criminal proceedings, namely attachment of property. Attachment of property as a measure intended to ensure the criminal proceedings in certain cases restrict the property rights of individuals and entities, and therefore accurate and correct application of this measure requires a clear and full compliance with procedural law.

Данная статья посвящена исследованию особенностей применения мер обеспечения уголовного производства, а именно ареста имущества. Арест имущества как мера обеспечения уголовного производства призван в определенных случаях ограничивать имущественные права физических и юридических лиц, а потому точное и правильное применение этой меры требует четкого и полного соблюдения требований процессуального закона.
Даниленко А. В. Окремі питання застосування арешту майна як заходу забезпечення кримінального провадження / Даниленко А. В. // Право і суспільство. - 2017. - № 3, ч. 1. - С. 205-208.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; кримінальне провадження; права та свободи особи; арешт майна; клопотання; заходи забезпечення кримінального провадження; rights and liberty of person; attachment of property; petition; measures to criminal proceedings; criminal proceedings; права и свободы лица; арест имущества; ходатайство; меры обеспечения уголовного производства