Про криміналістичну характеристику особи педофілів та ознаки їх виявлення у соціумі - Орлова, Т. А.; Orlova, Т. А.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7635-1160; Тапдигова, Н. Д.; Tapdyhova, N. D. (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 295-298, 2022)
Здійснено криміналістичну характеристику особи педофілів та ознаки їх виявлення у соціумі.

A forensic characterization of the identity of pedophiles and signs of their detection in society was carried out.

Осуществлена криминалистическая характеристика личности педофилов и признаки их выявления в социуме.
Орлова, Т. А. Про криміналістичну характеристику особи педофілів та ознаки їх виявлення у соціумі / Тетяна Анатоліївна Орлова, Нурлана Джахідівна Тапдигова // Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Ф-т № 1. – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 295-298.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; криміналістична характеристика особи; педофіли; криминалистическая характеристика личности; forensic characteristics of a person; pedophiles; педофилы; діти