Роль антикорупційних органів в забезпеченні безпеки держави у період воєнного стану в Україні - Байцур, К. Ю.; Baitsur, K. Yu.; Катерина Юріївна Байцур (Взаємодія органів публічної влади та правоохоронних органів в контексті забезпечення публічної безпеки в умовах воєнного стану : зб. доп. за результатами Кругл. столу (м. Кам’янське, 20 листоп. 2024 р.). – Кам’янське : ГО МОПЛ, 2024. – С. 102-106, 2024)
Роль антикорупційних органів в забезпеченні безпеки держави під час воєнного стану в Україні є надзвичайно важливою та актуальною. З початком повномасштабного російського вторгнення Україна зіткнулася з низкою викликів, які вимагають злагоджених дій від усіх органів влади. Антикорупційні органи в цьому контексті виступають гарантом прозорості та підзвітності процесів, що має критичне значення для стабільності та безпеки держави в умовах воєнного стану.

The role of anti-corruption bodies in ensuring state security during martial law in Ukraine is extremely important and relevant. Since the beginning of the full-scale Russian invasion, Ukraine has faced a number of challenges that require coordinated actions from all authorities. In this context, anti-corruption bodies act as a guarantor of transparency and accountability of processes, which is of critical importance for the stability and security of the state under martial law.
Keywords: Україна; умови воєнного стану; антикорупційні органи; корупція; Ukraine; martial law conditions; anti-corruption authorities; corruption