Історичні й теоретико-методологічні аспекти інтеграції та диференціації кримінально-правових наук - Пчолкін, В. Д.; Pcholkin, V. D.; Федосова, О. В.; Fedosova, O. V. (Вісник Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна: № 1082: Серія: Право. - 2013. - Вип. 16. - С. 13-17, 2013)
Розглянуто історичні й теоретико-методологічні аспекти інтеграції та диференціації кримінально-правових наук, погляди науковців на процеси становлення та розвитку теорії оперативно-розшукової діяльності та її місце і роль у боротьбі зі злочинністю, напрями удосконалення її процесуальної регламентації в ході реформування кримінально-процесуального законодавства України.

The article examines historical, theoretical and methodological aspects of integration and differentiation of criminal law sciences, scientists’ approaches to the processes of formation and development of the operative investigative activities’ theory and its place and significance to the counteraction of crimes, ways to improve its procedural regulation in the framework of criminal procedural legislation reform in Ukraine.

Рассмотрены исторические и теоретико-методологические аспекты интеграции и дифференциации уголовно-правовых наук, взгляды ученых на процессы становления и развития теории оперативно-розыскной деятельности и ее место и роль в борьбе с преступностью, направления совершенствования ее процессуальной регламентации в ходе реформирования уголовно-процессуального законодательства Украины.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Історія. History. История; інтеграція наук; диференціація; кримінально-правові науки; кримінальне процесуальне законодавство; integration; differentiation; criminal law sciences; criminal procedural legislation; интеграция наук; дифференциация; уголовно-правовые науки; уголовное процессуальное законодательство